Teroitus- ja kiinnityspalvelumme lomailee 14.6.-7.7. Aurinkoista kesää!

Teroitus- ja kiinnityspalvelumme lomailee 14.6.-7.7. Aurinkoista kesää!

Etsi

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Innovaatio terien kiinnitykseen

Mitä?

Saammeko esitellä – jotain todella huikeaa ja aivan uutta: taitoluistimien terien asennus viedään nyt uudelle tasolle Lucky Skaten asiantuntijatiimin kehittämällä innovaatiolla, jossa maksimoidaan taitoluistelijan voiman välittyminen jäähän sekä luistelutuntuma ja -tarkkuus, terveyttä edistäen ja vammoja ennaltaehkäisten.

                     

Miksi?

Terien kiinnitysinnovaation kehitystyötä taustoittaa pyrkimys löytää ratkaisu kolmeen taitoluistelijan terveyteen, luistelutuntumaan ja -tekniikkaan liittyvään pääteemaan:

  • Terve taitoluistelija - jalan, polven, lonkan ja selän virheasentojen ja niistä aiheutuvien rasitusperäisten vaivojen ennaltaehkäisy
  • Voiman välittyminen jäähän - optimoidaan jalkaterän kuormitus ja alaraajan voimantuotto luistinkengän ja terän yhteistoiminnalla. 
  • Luistelutuntuma ja -tarkkuus - lisätään tarkkuutta ja tuntumaa terän käytössä

Asiantuntijatiimi

Teräkiinnityskehitysprojektimme taustalla ovat työskennelleet Lucky Skaten asiantuntevan ja ammattitaitoisen tiimin lisäksi:

  • Sasu Hyytiä, jalkaterapeutti, alaraajojen tuki-ja liikuntaelinvaivojen asiantuntija
  • Elina Järvinen (os. Kettunen), urheilufysioterapeutti ja entinen Suomen olympiaedustaja taitoluistelussa: www.fysiomovelina.fi/fysioterapeutti
  • Maurizio Margaglio, nuorten olympiavalmentaja ja jäätanssin maailmanmestari

Miten?

Kun luistelijalle on valittu yksilöllisesti juuri hänelle parhaalla mahdollisella tavalla sopiva luistinkenkä ja terä, on ensiarvoisen tärkeää varmistaa, että terä kiinnitetään taitoluistinkenkään oikeaoppisesti ja tarkasti. Kiinnityksessä otetaan huomioon kengän ja terän lisäksi luistelijan yksilölliset ominaisuudet:

  • Luistelijan jalan muoto ja malli
  • Luistelijan voiman välittyminen jäähän – "nuorallatanssijan nuora"
  • Luistelijan henkilökohtainen preferenssi / mieltymys

Jotta luistelijan omat mieltymykset voidaan ottaa huomioon,  kiinnitetään terät asennuksen ensimmäisessä vaiheessa vain "mallaus-" eli sovitusruuveilla. Näin voimme viimeistellä terän tarkan asemoinnin, kun luistelija on käynyt testaamassa teriä jäällä. Jäätestauksen jälkeen, luistelijan antaman henkilökohtaisen palautteen perusteella, asennamme teriin loput ruuvit kiinni tai korjaamme terien asentoa, jonka jälkeen luistelija käy uudelleen testaamassa teriä jäällä, kunnes lopputulos on paras mahdollinen.

Meille asiakastyytyväisyys on kunnia-asia. Annamme uudistetulle terien kiinnityspalvelullemme 100%:n täyden tyytyväisyystakuun. Jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin.

Malttamattomina odotamme, että pääsemme pian kertomaan tarkemmin, millaisia muita innovatiivista työkaluja tähän palveluun on vielä lähiaikoina tulossa suomalaisten taitoluistelijoiden kehityksen tueksi!

Innostunein kehitysterkuin,

Lucky Skaten tiimi

Varaa aika terien kiinnitykseen tai luistinten sovitukseen >>