Nyt maksuton toimitus kaikkiin verkkokauppatilauksiin

Hae

  Ei sisältöä

  Ei sisältöä

  Ei sisältöä

  Ei sisältöä

  Ei sisältöä

  View bestsellers 

  Pre-order our new design

  Bespoke timepieces

  Ei sisältöä

  Henkilöstö ja yritysesittely

  Henkilöstö

  Emilia Peljo

  Sukupolvenvaihdoksen myötä sain mahdollisuuden siirtyä jatkamaan perheyritystä v. 2016. Oman 20-vuotisen kilpaluistelu-urani jälkeen siirryin opiskelemaan ja olen valmistunut KTM:ksi Aalto-yliopistosta. Pitkä luistelutausta ja opiskelu ovat antaneet minulle hyvän pohjan liike-elämään siirtymiselle.

  Elisa Lilja

  Aloitin luistelemaan 12-vuotiaana muodostelmaluistelun puolella, ja se oli siitä menoa. Hurahdin lajiin täysin ja luistelen edelleen. Pidän toista välivuotta opiskelusta, ja aloitin työskentelemään Lucky Skatessa syksyllä 2019.

  Laura Lindfors

  Luistelu-urani aloitin 4-vuotiaana HSK:ssa. Hallielämää tuli vietettyä yhteensä 16 vuotta, joista viimeisimmät kertyivät muodostelman parissa Rockettesin riveissä. Työskenneltyäni 5 v. sairaanhoitajana siirryin perheyritykseemme kesällä 2018.

  Markus Ranta 

   


   

   

  Eeva Sunnari

  Lumouduin taitoluistelusta heti ensipotkusta 4-vuotiaana. Kokemusta on kertynyt sekä yksin- että muodostelmaluistelijana, MM-tasolle saakka. Perspektiiviäni on laajentanut toiminta ohjaajana, valmentajana, joukkueenjohtajana sekä lajin kehittäjänä. Osaamistani ovat syventäneet mm. liikuntatieteiden maisterin ja liiketalouden tutkinnot. Lucky Skaten palveluksessa aloitin alkuvuodesta 2019, vastuullani verkkoliiketoiminta ja markkinointiviestintä.

  Lotta Räsänen

  Aloitin luistelun 4-vuotiaana yksinluistelun puolella ja lopetin urani 17-vuotiaana SM-junioreihin. Aloitin työt Lucky Skatessa 2016. Nyt opiskelen osteopaatiksi ja toimin Lucky skatessa kesätyöntekijänä.

  Yritysesittely

  KAIKKI TAITOLUISTELUUN YHDESTÄ PAIKASTA AMMATTITAIDOLLA JA KOKEMUKSELLA

  Olemme olemassa luistelijoita varten. Haluamme tarjota asiakkaillemme kaiken luisteluun tarvittavan, vuosien kokemuksella.

  Meiltä saat taitoluistelijan kokonaispalvelun – luistimet, terät, terien kiinnityksen, teroituksen, tarvikkeet ja vaatteet – yhdestä paikasta, vankalla ammattitaidolla.

  Työntekijöillämme on laaja ja monipuolinen kokemus lajin parista. Huippu-urheilutaustaisina tiedämme, kuinka tärkeitä laadukkaat varusteet ja henkilökohtainen sekä joustava palvelu urheilijalle ovat.

  Toimintaamme ohjaavat asiantunteva palvelu, erinomaiset kansainväliset suhteet ja korkealaatuiset tuotteet. Edustamme maailman tunnetuimpia kansainvälisiä tuotemerkkejä.

  Myymälämme sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Helsingin Töölössä (Minna Canthin katu 22, 00250 Helsinki), kävelymatkan päässä Helsingin vanhasta jäähallista. Verkkokauppamme on avoinna joka päivä vuorokauden ympäri osoitteessa www.luckyskate.fi.

  Meille asiakastyytyväisyys on kunnia-asia. Teemme kaikkemme, jotta voimme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla.

  Tervetuloa palveltavaksi!