Nyt maksuton toimitus kaikkiin verkkokauppatilauksiin

Aloita Luistelu -varustepakettitarjous

Etsi

Ei sisältöä

Ei sisältöä

Ei sisältöä

Ei sisältöä

Ei sisältöä

View bestsellers 

Pre-order our new design

Bespoke timepieces

Ei sisältöä

Henkilöstö ja yritysesittely

Henkilöstö

Emilia Peljo

Sukupolvenvaihdoksen myötä sain mahdollisuuden siirtyä jatkamaan perheyritystä v. 2016. Oman 20-vuotisen kilpaluistelu-urani jälkeen siirryin opiskelemaan ja olen valmistunut KTM:ksi Aalto-yliopistosta. Pitkä luistelutausta ja opiskelu ovat antaneet minulle hyvän pohjan liike-elämään siirtymiselle.

Elisa Lilja

Aloitin luistelemaan 12-vuotiaana muodostelmaluistelun puolella, ja se oli siitä menoa. Hurahdin lajiin täysin ja luistelen edelleen. Pidän toista välivuotta opiskelusta, ja aloitin työskentelemään Lucky Skatessa syksyllä 2019.

Laura Lindfors

Luistelu-urani aloitin 4-vuotiaana HSK:ssa. Hallielämää tuli vietettyä yhteensä 16 vuotta, joista viimeisimmät kertyivät muodostelman parissa Rockettesin riveissä. Työskenneltyäni 5 v. sairaanhoitajana siirryin perheyritykseemme kesällä 2018.

Markus Ranta 

 


 

 

Eeva Sunnari

Lumouduin taitoluistelusta heti ensipotkusta 4-vuotiaana. Kokemusta on kertynyt sekä yksin- että muodostelmaluistelijana, MM-tasolle saakka. Perspektiiviäni on laajentanut toiminta ohjaajana, valmentajana, joukkueenjohtajana sekä lajin kehittäjänä. Osaamistani ovat syventäneet mm. liikuntatieteiden maisterin ja liiketalouden tutkinnot. Lucky Skaten palveluksessa aloitin alkuvuodesta 2019, vastuullani verkkoliiketoiminta ja markkinointiviestintä.

Veera Hyttinen

Oma luistelu-urani alkoi 5-vuotiaana yksinluistelun puolella ja päättyi
keväällä 2016. Tämän jälkeen olen toiminut ohjaajana ja valmentajana,
sekä työskennellyt lentoemäntänä. Lucky Skatessa aloitin keväällä 2017.
Nykyään opiskelen Helsingin yliopistossa ja teen töitä Lucky Skatessa
opintojen ohella.

Yritysesittely

KAIKKI TAITOLUISTELUUN YHDESTÄ PAIKASTA AMMATTITAIDOLLA JA KOKEMUKSELLA

Olemme olemassa luistelijoita varten. Haluamme tarjota asiakkaillemme kaiken luisteluun tarvittavan, vuosien kokemuksella.

Meiltä saat taitoluistelijan kokonaispalvelun – luistimet, terät, terien kiinnityksen, teroituksen, tarvikkeet ja vaatteet – yhdestä paikasta, vankalla ammattitaidolla.

Työntekijöillämme on laaja ja monipuolinen kokemus lajin parista. Huippu-urheilutaustaisina tiedämme, kuinka tärkeitä laadukkaat varusteet ja henkilökohtainen sekä joustava palvelu urheilijalle ovat.

Toimintaamme ohjaavat asiantunteva palvelu, erinomaiset kansainväliset suhteet ja korkealaatuiset tuotteet. Edustamme maailman tunnetuimpia kansainvälisiä tuotemerkkejä.

Myymälämme sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Helsingin Töölössä (Minna Canthin katu 22, 00250 Helsinki), kävelymatkan päässä Helsingin vanhasta jäähallista. Verkkokauppamme on avoinna joka päivä vuorokauden ympäri osoitteessa www.luckyskate.fi.

Meille asiakastyytyväisyys on kunnia-asia. Teemme kaikkemme, jotta voimme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla.

Tervetuloa palveltavaksi!