Etsi

Ei sisältöä

Ei sisältöä

Ei sisältöä

Ei sisältöä

Ei sisältöä

View bestsellers 

Pre-order our new design

Bespoke timepieces

Ei sisältöä

Henkilöstö ja yritysesittely

KAIKKI TAITOLUISTELUUN YHDESTÄ PAIKASTA ASIANTUNTEMUKSELLA JA AMMATTITAIDOLLA

ME olemme Lucky Skate

  • 163 vuotta kokemusta taitoluistelun parissa

Olemme SAAVUTTANEET

jäällä

  • 7 MM-mitalia
  • 3 PM-mitalia
  • 20 SM-mitalia
  • kymmeniä kansainvälisiä ja kansallisia mitaleita

jään ulkopuolella

  • 4 korkeakoulututkintoa
  • merkityksellisen työyhteisön - tiimin, jolla on yhdessä jaettu arvomaailma ja positiivinen flow

MISSIOMME - olemme olemassa LUISTELIJOITA VARTEN.

VISIOMME on luoda suomalaisille taitoluistelijoille mahdollisuus harrastaa ja kilpailla korkeimmalla kansainvälisellä tasolla. #LuckyFuture

ARVOT ohjaavat toimintaamme

#SpreadtheHappiness - Luistelun positiivisen ilosanoman ja hyvän energian levittäminen on meille sydämen asia.

#EveryDayLuckySkate  - Jokainen päivä on mahdollisuus auttaa muita onnistumaan ja olla ratkaisukeskeinen, helposti lähestyttävä, nuorekas ja ketterä sekä empaattinen, avulias ja lämmin.

TAITOLUISTELIJAN KOKONAISPALVELU

#LuckySkateOfficial #ProShop - Haluamme tarjota asiakkaillemme kaiken luisteluun tarvittavan ammattimaisesti, luotettavasti ja korkeimmalla mahdollisella laadulla.

Vuosien kokemus on rakentanut vankan pohjan asiantuntemuksellemme ja ammattitaidollemme.

ASIAKASLUPAUKSEMME on löytää paras mahdollinen yksilöllinen ratkaisu jokaiselle asiakkaallemme. 

Kokemusasiantuntijuus luo meille mahdollisuuden olla suunnannäyttäjiä ja edelläkävijöitä.

Vuonna 1997 perustetusta taitoluistelun erikoisliikkeestämme saat taitoluistelijan kokonaispalvelun – luistimet, terät, terien kiinnityksen, teroituksen, tarvikkeet ja vaatteet – yhdestä paikasta, vankalla ammattitaidolla.

Työntekijöillämme on laaja ja monipuolinen kokemus lajin parista. Huippu-urheilutaustaisina tiedämme, kuinka tärkeitä laadukkaat varusteet ja henkilökohtainen sekä joustava palvelu urheilijalle ovat.

Toimintaamme ohjaavat asiantunteva palvelu, erinomaiset kansainväliset suhteet ja korkealaatuiset tuotteet. Edustamme maailman tunnetuimpia kansainvälisiä tuotemerkkejä.

Myymälämme sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Helsingin Töölössä (Minna Canthin katu 22, 00250 Helsinki), kävelymatkan päässä Helsingin vanhasta jäähallista. Verkkokauppamme on avoinna joka päivä vuorokauden ympäri osoitteessa www.luckyskate.fi.

Meille asiakastyytyväisyys on kunnia-asia. Teemme kaikkemme, jotta voimme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla.

Tervetuloa palveltavaksi!

Henkilöstö

Emilia Peljo

etunimi.sukunimi@luckyskate.fi

Sukupolvenvaihdoksen myötä sain mahdollisuuden siirtyä jatkamaan perheyritystä v. 2016. Luistelu-uraa on karttunut sekä yksin- että muodostelmaluistelijana. Oman 20-vuotisen kilpaluistelu-urani jälkeen siirryin opiskelemaan, ja koulutukseltani olen KTM. Kotona minua viihdyttävät vauhdikkaat 2- ja 5-vuotiaat lapset. Pitkä luistelutausta ja opiskelu ovat antaneet minulle hyvän pohjan liike-elämään siirtymiselle.

 

Laura Lindfors 

etunimi.sukunimi@luckyskate.fi

Luistelu-urani aloitin 4-vuotiaana yksinluistelun parissa. Hallielämää tuli vietettyä yhteensä 16 vuotta, joista suurin osa kertyi muodostelmaluistelun riveissä. Työskenneltyäni 5 vuotta sairaanhoitajana siirryin perheyritykseemme kesällä 2018.

 

Veera Hyttinen

Oma luistelu-urani alkoi 5-vuotiaana yksinluistelun puolella ja päättyi keväällä 2016. Tämän jälkeen olen toiminut ohjaajana ja valmentajana, sekä työskennellyt lentoemäntänä. Lucky Skatessa aloitin keväällä 2017. Nykyään opiskelen Helsingin yliopistossa ja teen töitä Lucky Skatessa opintojen ohella.
.

Elisa Lilja

Aloitin luistelun 12-vuotiaana muodostelmaluistelun puolella, ja se oli siitä menoa. Hurahdin lajiin täysin ja luistelen edelleen. Pidän toista välivuotta opiskelusta, ja aloitin työskentelemään Lucky Skatessa syksyllä 2019.

 

Eeva Sunnari

etunimi.sukunimi@luckyskate.fi

Lumouduin taitoluistelusta heti ensipotkusta 4-vuotiaana. Kokemusta on kertynyt sekä yksin- että muodostelmaluistelijana, MM-tasolle saakka. Perspektiiviäni on laajentanut toiminta ohjaajana, valmentajana, joukkueenjohtajana sekä lajin kehittäjänä niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. Osaamistani ovat syventäneet mm. liikuntatieteiden maisterin ja liiketalouden tutkinnot. Lucky Skaten palveluksessa aloitin alkuvuodesta 2019, vastuullani verkkoliiketoiminta ja markkinointiviestintä yhteistyökumppanuuksineen.

Johanna Rinne


Ota yhteyttä >>