Tsemppiä loppukauden kisoihin!

Etsi

Ei sisältöä

Ei sisältöä

Ei sisältöä

Ei sisältöä

Ei sisältöä

View bestsellers 

Pre-order our new design

Bespoke timepieces

Ei sisältöä

Toimitus- ja palautusehdot

Lucky Skate Oy:n toimitusehdot

Näissä toimitusehdoissa kerrotaan Lucky Skate Oy:n (Y-tunnus: 1080219-7) toimitusehdoista. Toimitusehdot sisältävät tiedon muun muassa verkkokaupan toimitustavoista ja -hinnoista, palautuskäytännöistä ja maksutavoista.


Sisältö

 1. Sisältö
 2. Yleistä
 3. Toimitusaika
 4. Toimitustavat
  1. Toimitus kirjeenä
  2. Nouto Postista
  3. Nouto myymälästä
 5. Maksutavat
  1. Verkkomaksu
 6. Palautukset
  1. Palautusohjeet
 7. Myyntialue

Yleistä

Seuraavia ehtoja sovelletaan Lucky Skate Oy:n ja sen asiakkaiden internetin kautta tapahtuvassa kaupankäynnissä (verkkokauppa). Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Lucky Skate Oy:lle. Toimitusehdot ovat voimassa 24.9.2018 alkaen.

Yhteystiedot:
Lucky Skate Oy
Pakilantie 95
00670 Helsinki

Kaikki hintamme sisältävät arvonlisäveron 24% ja hinnat ilmoitetaan euroissa (€). Pidätämme oikeuden peruuttaa kauppa tai tehdä hintamuutoksia, mikäli tilattu tuote tai sen hinta ei vastaa todellista markkinahintaa johtuen esimerkiksi verkkokaupan teknisestä virheestä tai inhimillisestä virheestä. Pidätämme oikeuden hintojen ja ehtojen muutoksiin. Asiakas sitoutuu tilatessaan näihin toimitusehtoihin.


Toimitusaika

Yleensä otamme tilauksen käsittelyyn tilauksen saapumista seuraavana arkipäivänä ja näin ollen toimitusaika on 2-5 työpäivää. Jos asiakas valitsee luistimiin kiinnityksen ja/tai teroituksen, voi toimitusaika on pidempi, 2-7 työpäivää. Jos jostain syystä toimitus kuitenkin viivästyy, niin  Lucky Skate Oy ei valitettavasti vastaa asiakkaalle koituvista vahingoista ja/tai lisäkuluista.

Maksu- ja toimitustapojen ehdot näkyvät tältä sivulta Toimitustavat- ja Maksutavat-kohdista.  


Toimitustavat

Toimitamme tilauksia alla listatuilla toimitustavoilla. Yli 70€:n tilauksiin tarjoamme ilmaiset postikulut. Postikulut sisältävät ilmaisen palautuksen. 

 Nouto myymälästä ilmainen
Kirje 3,90€
Postipaketti 6,90€
Posti - Pikkupaketti 4,90€
Posti - Kotipaketti 14,90€

Mikäli tilaussumma on pienempi kuin 70€, vähennämme palautettavasta summasta 6,90€ postikulut.

Nouto myymälästä

Nouto on aina ilmainen. Nouto onnistuu Paloheinän myymälästä myymälämme aukioloaikojen puitteissa. 

Kirje

Kaikki kirjeellä lähetettävät tilaukset toimitetaan 2. luokan kirjeinä, joten ne ovat perillä vastaanottajalla pääsääntöisesti lähettämistä 2-5 arkipäivän sisällä. Kirjelähetyksissä ei ole seurantakoodia. 

Nouto Postista tai pakettiautomaatista

Tilauksesi on noudettavissa lähimmästä Postin toimipisteestä tai pakettiautomaatista yleensä 2-5 arkipäivän sisällä lähettämistä. 

Verkkokauppatilaukset sisältävät yhden (1) ilmaisen vaihdon/palautuksen. 

 

Maksutavat

Verkkomaksut - Paytrail Oyj

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

 


Palautukset

Ostoksilla on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus, joka lasketaan tavaran vastaanottamishetkestä lähtien. Palautettujen tuotteiden täytyy olla avaamattomissa pakkauksissa ja myyntikuntoisia. Näiden ehtojen täyttyessä asiakkaan on mahdollista saada rahat takaisin, mikäli hän ei halua vaihtaa tuotetta. 

Asiakkaan toivomuksesta valmistetuille tai erikoistilatuille tuotteille emme myönnä yksipuolista peruutusoikeutta. Peruutusoikeus ei koske mittatilaustuotteita, valmiiksi kiinnitettyjä kenkä- ja teräyhdistelmiä, kustomoituja luistinkenkiä eikä valikoimamme ulkopuolelta tilattuja tuotteita. Peruutuksen yhteydessä tilauksesta mahdollisesti aiheutuneet kustannukset peritään kokonaisuudessaan ostajalta. 

Vaihto- ja palautusoikeus ei koske sukkia, sukkahousuja, trikoita, alusasuja, käytettyjä luistimia sekä teriä, eikä yllämainittuja erikois- ja mittatilaustuotteita.

Myymälästä ostetuilla ale-tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Verkkokaupan asiakaspalautukset käsittelemme 14 vrk:n kuluessa.

Palautusohjeet

Verkkokaupasta ostetun tuotteen palautus

Voit palauttaa tai vaihtaa käyttämättömän ja myyntikuntoisen tuotteen maksutta Postin kautta 30 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.

Varmistathan ennen tuotteiden palautusta, että tuotteet ovat avaamattomissa pakkauksissa ja myyntikuntoisia. Täytä tilauksen mukana saapunut palautuslomake. Käytä tilauksen mukana saamaasi palautustarraa, jossa Lucky Skate on vastaanottajana. Kirjelähetyksissä ei ole mukana tarraa, joten viethän paketin siinä tapauksessa Postiin asiakaspalautuksena käyttäen Lucky Skate Oy:n palautustunnusta 658183. Paketoithan tuotteen huolellisesti, jotta se tulee ehjänä perille.

Mikäli tilattujen tuotteiden yhteissumma on tilatessa yli 70€ ja haluat palauttaa osan tuotteista siten, että jäljelle jäävän tilauksen arvo on tämän jälkeen alle 70€, toimitus- ja palautuskulut (6,90€) vähennetään asiakkaalle hyvitettävästä summasta.

Palautusoikeus ei koske mittatilaustuotteita tai asiakkaalle personoituja tuotteita, eikä hygieniasyistä sukkahousuja eikä trikoita, alushousuja, kasvomaskeja tai rintaliivejä.

Kuluista jotka aiheutuvat yrityksellemme toimituksista, jotka peruutusilmoitusta tekemättä on jätetty noutamatta toimipaikasta, perimme 8,90€ maksun. Tässä tapauksessa sopimus raukeaa ja suoritukset ostetuista tuotteista palautetaan asiakkaan tilille.

Noutamattomien pakettien uudelleenlähettämisestä veloitamme asiakkaalta 17,80€, tällöin asiakkaalla säilyy ilmainen vaihto- ja palautusoikeus. 

Noutamattomista Postiennakkopaketeista veloitamme 25€ toimitus- ja käsittelykulut.

Kaikki maksupalautukset menevät Paytrailin kautta. Paytrail hyvittää tilauksen, kun olet vahvistanut Paytrailin lähettämästä sähköpostista tilinumerosi. Maksun palautuksessa kestää vahvistamisen jälkeen noin 2-3 arkipäivää. Raha palautetaan aina alkuperäiselle maksutavalle Paytrailin kautta. 


Myyntialue

Tuotteitamme voi tilata verkkokaupan kautta vain Suomen sisäisesti. Mikäli olet kuitenkin kiinnostunut tilaamaan tuotteita ulkomaille tai Ahvenanmaalle, ota meihin yhteyttä esim. sähköpostitse info@luckyskate.fi. Ulkomaille toimitettaessa tilauksen toimituskustannukset määräytyvät toimitusmaan mukaan ja toimituskustannukset veloitetaan todellisten toimituskulujen mukaan. Tämän lisäksi lisäämme kaikkiin ulkomaille tehtäviin toimituksiin 10 € laskutuslisän tilauksen aiheuttamasta lisätyöstä johtuen.