Nyt maksuton toimitus kaikkiin verkkokauppatilauksiin

Hae

  Ei sisältöä

  Ei sisältöä

  Ei sisältöä

  Ei sisältöä

  Ei sisältöä

  View bestsellers 

  Pre-order our new design

  Bespoke timepieces

  Ei sisältöä

  Toimitus- ja palautusehdot

  Lucky Skate Oy:n toimitusehdot

  Näissä toimitusehdoissa kerrotaan Lucky Skate Oy:n (Y-tunnus: 1080219-7) toimitusehdoista. Toimitusehdot sisältävät tiedon muun muassa verkkokaupan toimitustavoista ja -hinnoista, palautuskäytännöistä ja maksutavoista.


  Sisältö

  1. Sisältö
  2. Yleistä
  3. Toimitusaika
  4. Toimitustavat
   1. Toimitus kirjeenä
   2. Nouto Postista
   3. Nouto myymälästä
  5. Maksutavat
   1. Verkkomaksu
  6. Palautukset
   1. Palautusohjeet
  7. Myyntialue

  Yleistä

  Seuraavia ehtoja sovelletaan Lucky Skate Oy:n ja sen asiakkaiden internetin kautta tapahtuvassa kaupankäynnissä (verkkokauppa). Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Lucky Skate Oy:lle. Toimitusehdot ovat voimassa 24.9.2018 alkaen.

  Yhteystiedot:
  Lucky Skate Oy
  Minna Canthin katu 22
  00250 Helsinki

  Kaikki hintamme sisältävät arvonlisäveron 24% ja hinnat ilmoitetaan euroissa (€). Pidätämme oikeuden peruuttaa kauppa tai tehdä hintamuutoksia, mikäli tilattu tuote tai sen hinta ei vastaa todellista markkinahintaa johtuen esimerkiksi verkkokaupan teknisestä virheestä tai inhimillisestä virheestä. Pidätämme oikeuden hintojen ja ehtojen muutoksiin. Asiakas sitoutuu tilatessaan näihin toimitusehtoihin.


  Toimitusaika

  Tilauksen toimitusaika määräytyy tuotteiden toimitusaikojen sekä valittujen maksu- ja toimitustapojen mukaan. Yleensä otamme tilauksen käsittelyyn tilauksen saapumista seuraavana arkipäivänä ja näin ollen toimitusaika on 2-3 päivää. Jos jostain syystä toimitus kuitenkin viivästyy, niin  Lucky Skate Oy ei valitettavasti vastaa asiakkaalle koituvista vahingoista ja/tai lisäkuluista.

  Maksu- ja toimitustapojen ehdot näkyvät tältä sivulta Toimitustavat- ja Maksutavat-kohdista.  


  Toimitustavat

  Toimitamme tilauksia alla listatuilla toimitustavoilla. Kunkin toimitustavan yhteydestä näet lisäksi toimitusajan ja -hinnan. Tilauskohtaisesti saatavilla olevat toimitustavat näytetään automaattisesti ostoskorissa ja myös hinnat lasketaan automaattisesti.

   Kirje

  Ennakkoon verkkokaupassa maksetuissa alle 9,99€ hintaisissa tuotteissa toimitus- ja käsittelykulut ovat 4,00€, joka lisätään tilauksesi loppusummaan. Kaikki kirjeellä lähetettävät tilaukset toimitetaan 2. luokan kirjeinä, joten ne ovat perillä vastaanottajalla pääsääntöisesti lähettämistä 2-3 arkipäivän sisällä. Kirjelähetyksissä ei ole seurantakoodia. 

  Nouto Postista tai pakettiautomaatista

  Ennakkoon verkkokaupassa maksetuissa yli 10 euron hintaisissa tuotteissa toimitus- ja käsittelykulut ovat 8,90€, joka lisätään tilauksesi loppusummaan. Tilauksesi on noudettavissa lähimmästä Postin toimipisteestä tai pakettiautomaatista yleensä 2-3 arkipäivän sisällä lähettämistä. 

  Postiennakkolähetyksiin (sähköposti- ja puhelintilaukset) lisäämme toimituskulujen lisäksi postiennakkomaksun 5,50€.

  Verkkokauppatilaukset sisältävät yhden (1) ilmaisen vaihdon/palautuksen. 

  Nouto myymälästä

  Nouto on aina ilmainen. Nouto onnistuu myymälämme aukioloaikojen puitteissa. Säilytämme tilauksia myymälässämme viikon ajan. 


  Maksutavat

  Verkkomaksut - Paytrail Oyj

  Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

  Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
  Innova 2
  Lutakonaukio 7
  40100 Jyväskylä
  Puhelin: 0207 181830

  Verkkopankit

  Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

   


  Palautukset

  Ostoksilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus, joka lasketaan tavaran vastaanottamishetkestä lähtien. Palautettujen tuotteiden täytyy olla avaamattomissa pakkauksissa ja myyntikuntoisia. Näiden ehtojen täyttyessä asiakkaan on mahdollista saada rahat takaisin, mikäli hän ei halua vaihtaa tuotetta. 

  Asiakkaan toivomuksesta valmistetuille tai erikoistilatuille tuotteille emme myönnä yksipuolista peruutusoikeutta. Peruutusoikeus ei koske mittatilaustuotteita, yksilöllisesti valittuja luistin-teräyhdistelmiä, customoituja luistinkenkiä eikä valikoimamme ulkopuolelta tilattuja tuotteita. Peruutuksen yhteydessä tilauksesta mahdollisesti aiheutuneet kustannukset peritään kokonaisuudessaan ostajalta. 

  Vaihto- ja palautusoikeus ei koske sukkia, sukkahousuja, trikoita, alusasuja eikä yllämainittuja erikois- ja mittatilaustuotteita.

  Myymälästä ostetuilla ale-tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

  Verkkokaupan asiakaspalautukset käsittelemme 14 vrk:n kuluessa.

  Palautusohjeet

  Varmistathan ennen tuotteiden palautusta, että tuotteet ovat avaamattomissa pakkauksissa ja myyntikuntoisia. Täytä tilauksen mukana saapunut palautuslomake. Palautuksen voi tehdä joko paketin mukana toimitetulla palautuskortilla tai Postin tiskiltä asiakaspalautuksena käyttäen Lucky Skate Oyn asiakastunnusta 626282.

  Kuluista jotka aiheutuvat yrityksellemme toimituksista, jotka peruutusilmoitusta tekemättä on jätetty noutamatta toimipaikasta, perimme 8,90€ maksun. Tässä tapauksessa sopimus raukeaa ja suoritukset ostetuista tuotteista palautetaan asiakkaan tilille.

  Noutamattomien pakettien uudelleenlähettämisestä veloitamme asiakkaalta 17,80€, tällöin asiakkaalla säilyy ilmainen vaihto- ja palautusoikeus. 

  Noutamattomista Postiennakkopaketeista veloitamme 25,00€ toimitus- ja käsittelykulut.

  Kaikki maksupalautukset menevät Paytrailin kautta. Paytrail hyvittää tilauksen, kun olet vahvistanut Paytrailin lähettämästä sähköpostista tilinumerosi. Maksun palautuksessa kestää vahvistamisen jälkeen noin 2-3 arkipäivää. Raha palautetaan aina alkuperäiselle maksutavalle Paytrailin kautta. 


  Myyntialue

  Tuotteitamme voi tilata verkkokaupan kautta vain Suomen sisäisesti. Mikäli olet kuitenkin kiinnostunut tilaamaan tuotteita ulkomaille tai Ahvenanmaalle, ota meihin yhteyttä esim. sähköpostitse info@luckyskate.fi. Ulkomaille toimitettaessa tilauksen toimituskustannukset määräytyvät toimitusmaan mukaan ja toimituskustannukset veloitetaan todellisten toimituskulujen mukaan. Tämän lisäksi lisäämme kaikkiin ulkomaille tehtäviin toimituksiin 10,00 euron laskutuslisän tilauksen aiheuttamasta lisätyöstä johtuen.