Teroitus- ja kiinnityspalvelumme lomailee 14.6.-7.7. Aurinkoista kesää!

Teroitus- ja kiinnityspalvelumme lomailee 14.6.-7.7. Aurinkoista kesää!

Etsi

Image caption appears here

Add your deal, information or promotional text

Toimitus- ja palautusehdot

Lucky Skate Oy:n toimitusehdot

Näissä toimitusehdoissa kerrotaan Lucky Skate Oy:n (Y-tunnus: 1080219-7) toimitusehdoista. Toimitusehdot sisältävät tiedon muun muassa verkkokaupan toimitustavoista ja -hinnoista, palautuskäytännöistä ja maksutavoista.


Sisältö

 1. Sisältö
 2. Yleistä
 3. Toimitusaika
 4. Toimitustavat
  1. Toimitus kirjeenä
  2. Nouto Postista
  3. Nouto myymälästä
 5. Maksutavat
  1. Verkkomaksu
 6. Palautukset
  1. Palautusohjeet
 7. Myyntialue

Yleistä

Seuraavia ehtoja sovelletaan Lucky Skate Oy:n ja sen asiakkaiden internetin kautta tapahtuvassa kaupankäynnissä (verkkokauppa). Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Lucky Skate Oy:lle. Toimitusehdot ovat voimassa 24.9.2018 alkaen.

Yhteystiedot:
Lucky Skate Oy
Pakilantie 95
00670 Helsinki

Kaikki hintamme sisältävät arvonlisäveron 24% ja hinnat ilmoitetaan euroissa (€). Pidätämme oikeuden peruuttaa kauppa tai tehdä hintamuutoksia, mikäli tilattu tuote tai sen hinta ei vastaa todellista markkinahintaa johtuen esimerkiksi verkkokaupan teknisestä virheestä tai inhimillisestä virheestä. Pidätämme oikeuden hintojen ja ehtojen muutoksiin. Asiakas sitoutuu tilatessaan näihin toimitusehtoihin.


Toimitusaika

Yleensä otamme tilauksen käsittelyyn tilauksen saapumista seuraavana arkipäivänä ja näin ollen toimitusaika on 2-5 työpäivää. Jos asiakas valitsee luistimiin kiinnityksen ja/tai teroituksen, voi toimitusaika on pidempi, 2-7 työpäivää. Jos jostain syystä toimitus kuitenkin viivästyy, niin  Lucky Skate Oy ei valitettavasti vastaa asiakkaalle koituvista vahingoista ja/tai lisäkuluista.

Maksu- ja toimitustapojen ehdot näkyvät tältä sivulta Toimitustavat- ja Maksutavat-kohdista.  


Toimitustavat

Toimitamme tilauksia alla listatuilla toimitustavoilla. Postikulut sisältävät yhden (1) ilmaisen palautuksen. 

 Nouto myymälästä ilmainen

Kirje

3,90€

Matkahuolto - Lähellä paketti  0 - 2 kg

4,90€
Postnord - MyPack Collect  0 - 20 kg 5,90€
Postipaketti 6,90€
Posti - Kotipaketti 12,90€

Nouto myymälästä

Nouto on aina ilmainen. Nouto onnistuu Paloheinän myymälästä myymälämme aukioloaikojen puitteissa. 

Kirje

Kaikki kirjeellä lähetettävät tilaukset toimitetaan 2. luokan kirjeinä, joten ne ovat perillä vastaanottajalla pääsääntöisesti 2-5 arkipäivän sisällä lähettämisestä. Kirjelähetyksissä ei ole seurantakoodia. 

Matkahuolto

Tilauksesi on noudettavissa lähimmästä Matkahuollon toimipisteestä tai pakettiautomaatista  yleensä 2-5 arkipäivän sisällä lähettämisestä.

Postnord

Tilauksesi on noudettavissa lähimmästä Postnordin noutopisteestä yleensä 2-5 arkipäivän sisällä lähettämisestä.

Nouto Postista tai pakettiautomaatista

Tilauksesi on noudettavissa lähimmästä Postin toimipisteestä tai pakettiautomaatista yleensä 2-5 arkipäivän sisällä lähettämistä. 

Verkkokauppatilaukset sisältävät yhden (1) ilmaisen vaihdon/palautuksen. 

 

Maksutavat

Verkkomaksut - Klarna Oy

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Klarna Oy (2247127-6) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Maksuvaihtoehdoina Klarna tarjoaa kortti ja suoramaksun, laskun sekä osa-maksun. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Klarna Oy näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Klarna Oy:lla on maksulaitoksen toimilupa.

 

Klarna AB (publ)

Sveavägen 46

111 34 Tukholma Ruotsi

 

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Klarna Oy yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

 


Palautukset

Ostoksilla on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus, joka lasketaan tavaran vastaanottamishetkestä lähtien. Palautettujen tuotteiden täytyy olla avaamattomissa pakkauksissa ja myyntikuntoisia. Näiden ehtojen täyttyessä asiakkaan on mahdollista saada rahat takaisin, mikäli hän ei halua vaihtaa tuotetta. 

Asiakkaan toivomuksesta valmistetuille tai erikoistilatuille tuotteille emme myönnä yksipuolista peruutusoikeutta. Peruutusoikeus ei koske mittatilaustuotteita, valmiiksi kiinnitettyjä kenkä- ja teräyhdistelmiä, kustomoituja luistinkenkiä eikä valikoimamme ulkopuolelta tilattuja tuotteita. Peruutuksen yhteydessä tilauksesta mahdollisesti aiheutuneet kustannukset peritään kokonaisuudessaan ostajalta. 

Vaihto- ja palautusoikeus ei koske sukkia, sukkahousuja, trikoita, alusasuja, käytettyjä luistimia sekä teriä, eikä yllämainittuja erikois- ja mittatilaustuotteita.

Myymälästä ostetuilla ale-tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Verkkokaupan asiakaspalautukset käsittelemme 14 vrk:n kuluessa.

Palautusohjeet

Verkkokaupasta ostetun tuotteen palautus

Voit palauttaa tai vaihtaa käyttämättömän ja myyntikuntoisen tuotteen maksutta 30 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Ulkomaan lähetyksissä asiakas maksaa itse palautuksesta aiheutuvat toimituskulut.

Varmistathan ennen tuotteiden palautusta, että tuotteet ovat avaamattomissa pakkauksissa ja myyntikuntoisia. Täytä tilauksen mukana saapunut palautuslomake. Käytä tilauksen mukana saamaasi palautustarraa, jossa Lucky Skate on vastaanottajana. Kirjelähetyksissä ei ole mukana tarraa, joten viethän paketin siinä tapauksessa Postiin asiakaspalautuksena käyttäen Lucky Skate Oy:n palautustunnusta 658183. Paketoithan tuotteen huolellisesti, jotta se tulee ehjänä perille.

Palautusoikeus ei koske mittatilaustuotteita tai asiakkaalle personoituja tuotteita, eikä hygieniasyistä sukkahousuja eikä trikoita, alushousuja, kasvomaskeja tai rintaliivejä.

Kuluista jotka aiheutuvat yrityksellemme toimituksista, jotka peruutusilmoitusta tekemättä on jätetty noutamatta toimipaikasta, perimme 6,90€ maksun. Tässä tapauksessa sopimus raukeaa ja suoritukset ostetuista tuotteista palautetaan asiakkaan tilille.

Kaikki maksupalautukset menevät Klarnan kautta. Maksun palautuksessa kestää vahvistamisen jälkeen noin 2-3 arkipäivää. Raha palautetaan aina alkuperäiselle maksutavalle Klarnan kautta. 


Myyntialue

Tuotteitamme voi tilata verkkokaupan kautta Suomeen sekä Eurooppaan. Mikäli olet kiinnostunut tilaamaan tuotteita muualle maailmaan, ota meihin yhteyttä esim. sähköpostitse info@luckyskate.fi. Muualle maailmaan toimitettaessa tilauksen toimituskustannukset määräytyvät toimitusmaan mukaan ja toimituskustannukset veloitetaan todellisten toimituskulujen mukaan.