Nyt maksuton toimitus kaikkiin verkkokauppatilauksiin

Hae

  Ei sisältöä

  Ei sisältöä

  Ei sisältöä

  Ei sisältöä

  Ei sisältöä

  View bestsellers 

  Pre-order our new design

  Bespoke timepieces

  Ei sisältöä

  Takuu ja reklamaatiot

  TAKUU

  Takuun edellytyksenä on tuotteen käyttäminen valmistajan suositusten ja ohjeiden mukaisesti. Lucky Skate voi vapautua takuuvastuusta, jos todetaan, että tuotteen huonontuminen tai rikkoutuminen johtuu tapaturmasta, tavaran vääränlaisesta käytöstä tai muusta vastaavasta seikasta. Samoin mikäli myöhemmin esimerkiksi valmistajan tai huoltoliikkeen toimesta havaitaan, että tuote on rikkoutunut asiakkaan huolimattomuudesta, Lucky Skate Oy:llä on oikeus veloittaa asiakkaalta korjauksesta aiheutuneet kulut.

  Kuluttajansuojalain mukaisesti ostajan on ilmoitettava virheestä Lucky Skate Oy:lle kohtuullisessa ajassa siitä lukien, kun ostaja havaitsi virheen tai hänen olisi pitänyt havaita se. Virheen ilmoituksesta kuluttajan tulee toimittaa tuote Lucky Skate Oy:lle kahden viikon kuluessa. Aiheettomista palautuksista tai takuukorjauksista Lucky Skate veloittaa kulut asiakkaalta voimassa olevan hinnaston mukaan.

  Takuu luistimilla on 3 kk - 6 kk riippuen valmistajasta. Terillä on takuuaika on 1 vuosi.

  REKLAMAATIOT

  Mahdollisissa virheellisissä toimituksissa ja muissa reklamaatioissa ole aina ensin yhteydessä Lucky Skate Oy:n sähköpostilla info@luckyskate.fi tai puhelimitse 010 423 6680.

  Kuluttajansuojalain mukaisesti on ostajan ilmoitettava virheestä Lucky Skate Oy:lle kohtuullisessa ajassa siitä lukien, kun ostaja havaitsi virheen tai hänen olisi pitänyt havaita se.